HTML

Címkék

Az elmúlt napok

  • Életrevaló: Kedves Sanyi! Mindjárt itt a Sziget! Megyünk megint Szigetezni, szólj az örökbefogadó szüleidnek l... (2009.07.08. 21:38)
  • Életrevaló Egyesület: Kedves Sanyi! Most készül a honlapunk www.gportal/portal/eletrevaloegyesulet és a Te bloggodat i... (2007.10.01. 17:26)
  • Preszl Éva: Kedves Sanyi ! Látom nagyon jó helyre kerültél. Igazán nyugot vagyok a sorsodat illetően. Jó lenn... (2007.09.10. 14:13) Az első nap

2007.08.20. 20:52 ssoveg

Az elmúlt néhány napot a másik gazdinál töltöttem. Még mindig nagyon meleg volt, de sokat sétáltunk, voltunk a Városligetben meg a Várban is valami vásáron. A társaság egész jó, többek között egy cicája és egy kutyája is van a gazdinak, akik egész barátságosak. Ami viszont nem annyira vicces, hogy így hétvégén szinte minden nap máshol alszunk, más lakásban, néha még a lakáson belül is más ágyban. Különös. De már egyáltalán nem vagyok fáradt, sikerült kipihennem a Szigetet. Ma egész délelőtt rajzfilmeket néztünk, amin sokat nevettünk. Most is tévézni fogunk, mert állítólag ilyen későn nem biztonságos mást csinálni, ilyen időben meg nincs is sok kedvem kimenni a lakásból. Olyan eső volt, hogy még az ablakon is beesett. Hűűű! De sajnos nem volt miatta tüzijáték. Állítólag majd szilveszterkor bepótoljuk, mert én olyat még sose láttam. Nem mintha tudnám, mi az a szilveszter...
Most megyek vissza tévét nézni, de majd igyekszem megint írni nemsokára, hogy mi újság velem.

Szólj hozzá! · 1 trackback


A bejegyzés trackback címe:

https://sanyi.blog.hu/api/trackback/id/tr98144687

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása