HTML

Címkék

Az elmúlt napok

  • Életrevaló: Kedves Sanyi! Mindjárt itt a Sziget! Megyünk megint Szigetezni, szólj az örökbefogadó szüleidnek l... (2009.07.08. 21:38)
  • Életrevaló Egyesület: Kedves Sanyi! Most készül a honlapunk www.gportal/portal/eletrevaloegyesulet és a Te bloggodat i... (2007.10.01. 17:26)
  • Preszl Éva: Kedves Sanyi ! Látom nagyon jó helyre kerültél. Igazán nyugot vagyok a sorsodat illetően. Jó lenn... (2007.09.10. 14:13) Az első nap

2008.01.02. 19:00 ssoveg

Sajnos az utóbbi időben nagyon elhanyagoltam a blogomat, bocsánatot kérek mindenkitől, aki emiatt nem hallott hírt felőlem, és esetleg már aggódott. Most feltöltöttem néhány képet is, ezek karácsony után készültek, az egyik épp ma. Itt lehet megnézni őket:

sanyi_2007

Az ünnepeket itthon, anyuval töltöttem. Nem tudom, mit írhatnék a karácsonyról, talán a legfontosabb, hogy nagyon szeretem a szaloncukrot, különösen a zseléset. És a családi látogatások során megismerkedtem egy igazi törpenyúllal, Igorral.
Mivel anyu mindig olvas, úgy döntöttem, ezt nekem is meg kell tanulnom, kaptam is egy könyvet, amit nagyon szeretek. Versek vannak benne és kimondottan gyerekeknek szól, tehát nekem, mégpedig furcsa állatokról. Persze nem tudom elolvasni, de már szinte fejből tudom őket, és úgy csinálok, mintha olvasnám. Mint a felnőttek.
Rajzolni is szeretek, csak az a baj, hogy anyu szerint csupa maszat leszek tőle, és akkor fürdenem kell. Már többször felvetődött ez a fürdés dolog, de én nagyon berzenkedek tőle. Egyelőre sikerült megúsznom, mert anyu mindig megsajnál és megkegyelmez, mert hát ő olyannak szeret, amilyen vagyok.
Ezen kívül kaptam egy saját sarkot anyu asztalán, hogy itt tudjak játszani a közelében, amíg ő tanul, mert a vizsgaidőszakban sokat lesz itt, és szeretné, ha szem előtt lennék. Nem is baj, hogy itthon maradunk, mert kint nagyon hideg van. Ugyan a hó nagyon tetszik, de anyu nagyon félt, hogy el fogo veszni benne. De majd ha jön a tavasz, akkor kimegyünk a játszótérre együtt a barátaimmal (akikről a galériában már képek is találhatók) és megtanulunk hintázni, mert már elég nagyok leszünk.

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://sanyi.blog.hu/api/trackback/id/tr14282386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Életrevaló · http://www.eletrevaloegyesulet.gportal.hu 2009.07.08. 21:38:31

Kedves Sanyi! Mindjárt itt a Sziget!
Megyünk megint Szigetezni, szólj az örökbefogadó szüleidnek légyszíves!
Üdv!

Önkénteseket keresünk drogprevenciós programunkhoz.

Egy hétre vagy akár egy-egy napra is jöhetsz velünk.

Kiket keresünk?

Akik úgy akarnak ott lenni a Szigeten, hogy tartoznak valakikhez, és valahova.

Akik tele vannak élettel, vidámak és jófejek. Akik beszélnek angolul és/vagy németül.

Akik esetleg már korábban drogprevenciós kortárs segítő munkát végeztek és a Szigeten is szeretnék folytatni ezt a tevékenységüket. (Ha nem dolgoztál még drogprevenciós kortárs segítőként az sem baj, mert a Sziget előtt lesz képzés július végén és augusztus első hetében.)

Megállapodtunk a stábbal, hogy mindenki kifizeti a szakmai jegy árának felét támogatásként.

Így a hetijegyed 14000Ft-ba kerül és a napijegyed 4250Ft-ba.

Kérlek benneteket, hogy 2009. július 15-ig utaljátok át a fenti összeget az

egyesület bankszámlaszámára: 11711034-20854162 ,

vagy személyesen befizethetitek az Egyesület székhelyén ,

(1101. Budapest, Vaskő u. 1. 3. lépcsőház fszt.14.) a házipénztárban hétköznap 18 órától 20 óráig. Eltérő időpontot egyeztetni kell velünk.

Önkéntes munkáról igazolást adunk.

Jelentkezhetsz itt a honlapon keresztül, vagy hívd: +36703891535 -ös telefonszámot, vagy személyesen az Egyesület székhelyén a fenti címen és időpontban. A programunkról tájékoztatást adunk ugyanitt.

Jelentkezésedet akkor tekintjük véglegesnek, ha a befizetés megtörtént. Jelentkezőknek azonnal visszajelzést adunk a jelentkezés elfogadásáról.

Fontos, hogy 14 éven felüli legyél. 18 éven aluliak csak a szülő írásos engedélyével vehetnek részt a programunkon, és a szerződést a szülőnek is alá kell írnia.( 18 éven aluliak este20 órától reggel hatig nem dolgozhatnak , továbbá napi 3-4.5 óránál többet nem dolgozhatnak!)

Szigetre beköltözéshez építő-bontó jegyeket adunk , amivel augusztus 09-én, vasárnap 14 órától beköltözhetsz. Napijegyesek adott nap hajnali kettőtől az azt követő nap reggel nyolcig tartózkodhatnak a Szigeten a karszalagjukkal.


Jelentkezési határidő:

Július 15.!!!!!!!!
süti beállítások módosítása